√ Persoonlijke aandacht   √ Professionaliteit   √ Positiviteit en passie

BEDRIJVEN

U wilt het beste voor uw medewerkers, wij ook. Beweging, versterking en ontspanning van zowel het lichaam als de geest zorgt voor een betere en effectieve inzet van uw medewerkers. Laat ons u daarbij ondersteunen. 

Gezonde en tevreden werknemers zetten hun beste beentje voor. Afhankelijk van het soort werk kunnen werknemers te maken krijgen met stress, rugklachten of KANS (nek-, schouder- en armklachten). Om een steentje bij te dragen aan de gezondheid van uw werknemers en tegelijkertijd de teamspirit te verhogen kunt u als bedrijf bewegingslessen aanbieden.

Dit kunnen wekelijks terugkerende lessen zijn of eenmalig als onderdeel van een workshop of tijdens bijvoorbeeld een sportdag.

De lessen richten zich, afhankelijk van de wensen, op het verbeteren van de lichaamshouding, bewustwording van lichaamsspanning en leren te ontspannen, een betere concentratie, flexibiliteit en kracht in het lichaam.

Afhankelijk van uw wensen zijn de lessen gemakkelijk te organiseren. De medewerkers kunnen in een groep terecht in de ontspanningsruimte van MEYA body & Mind. Ook kan de docent naar het bedrijf komen als een tijdelijke ruimte, zoals een opgeruimde vergaderzaal, beschikbaar is. De benodigde oefenmatten worden dan door Meya verzorgd.

Kosten

Voor een specifieke opgave van de kosten en invulling van de lessen kunt u contact opnemen met ons.

Deze opdrachtgevers gingen u voor:

  • Gemeente Westland
  • Constant in beweging; bij Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties
  • Koppert Cress
  • ISW Hoogeland
  • Hortiheroes; Future Leadership Program

Adres

Bachlaan 1
2671 TJ Naaldwijk

06 455 305 63
info@meya-naaldwijk.nl

Locatie

De lessen kunnen worden gegeven in twee mooie ruimten in sporthal de Pijl. De spiegelzaal is gelegen op de 1e etage en de ontspanningsruimte op de 2e etage. Kleedruimte is aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid.

De buitenlessen worden gegeven in het park bij speeltuin de Regenboog in Naaldwijk.

Er is ook les op lokatie mogelijk. Alle benodigde materialen kunnen door MEYA worden verzorgd.

MEYA body & mind

MEYA body & mind is het centrum waar je terecht kan voor een ruim aanbod pilates en yoga groepslessen. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan jouw body & mind. Persoonlijke aandacht en het indien nodig aanbieden van de juiste aanpassingen in de oefeningen vinden wij daarom belangrijk. Ieder lichaam is weer anders en heeft een andere benadering nodig. Zo kan je op jouw eigen manier en niveau meedoen binnen de groepsles.

Ons centrum kenmerkt zich door gemoedelijkheid en acceptatie.

meya body & mind naaldwijk, yoga, logo ontwerp, branding

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen