Onze docenten van Meya Body & Mind

Annemiek, Meyer, MEYA Body & mind centrum, Naaldwijk, Yoga, Pilates, Mindfullness, Hatha Yoga, Puur Yoga, Power Yoga

Annemiek Meyer

Met veel plezier, toewijding en liefde leidt ik MEYA Body & Mind sinds 2008. Mijn doelstelling is om bewegingslessen te bieden die geschikt zijn voor iedereen en een positieve bijdrage leveren aan lichaam en geest.

Ik ben geschoold als Hatha yoga docente, Ashtanga yoga docente en Pilates docente. Verdieping heb ik gekregen in anatomie, nek-, rug- en schouderklachten en zwangeren. Regelmatig volg ik cursussen die mijn kennis uitbreiden. Maar al de opleidingen en cursussen daargelaten het meeste leer ik van de leerlingen. De feedback van de verschillende lichamen, hoe beweegt het zich, welke beperkingen zijn er, welke mogelijkheden zijn er, dat is mijn grootste leerschool.

Mijn lessen kenmerken zich door variatie, geen les is hetzelfde. Ook vind ik een natuurlijk lijn van bewegen en afwisseling van inspanning en ontspanning belangrijk. Maar wat vooral bovenaan staat is dat ieder lichaam anders is en dus ook iedere beweging en houding per persoon verschilt. Het gaat er niet om hoe het er van buiten uit ziet, maar hoe het van binnen voelt. Mijn uitdaging is om ieder lichaam optimaal te laten bewegen, binnen zijn grenzen en mogelijkheden en dat iedereen met een tevreden gevoel zijn eigen lichaam ervaart.

Geeft de volgende les(sen):

Francisca Bronswijk

In 2007 wist ik dat het anders moest. Ik wilde beter voor mijn lichaam zorgen. Ik wilde leren begrijpen waar mijn pijntjes en stramme spieren vandaan kwamen. Ik startte met yoga en ben er nooit meer mee gestopt. Yoga bleek te zijn wat mijn lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en in balans te blijven!

In mijn lessen wil ik mensen (weer) enthousiast maken voor hun eigen lichaam. Weer met respect leren kijken naar jezelf. Het is jouw lijf! Of je nu dikker, dunner, ouder of slapper bent dan je eigenlijk wilt. Leer je lichaam weer te koesteren en zorg er voor. Jij kan je lichaam sterker en/of gezonder maken en ik wil je daar graag bij helpen.

Ik werk vanuit de ontspanning naar de beweging en uiteindelijk naar de krachtopbouw en de verruiming van je eigen lichaam. Dit gaat in geleidelijke stapjes binnen de grenzen van jouw kunnen. Het betreft niet alleen een fysieke verandering. Door je adembeweging te gebruiken en inspanning(kracht) met ontspanning af te wisselen zal je je zachtere ik ontmoeten tijdens de yoga les.

Ik hoop je binnenkort tijdens een (proef)les te ontmoeten.

Namaste,

Francisca Bronswijk

Geeft de volgende les(sen):